Medlemsrejse 2011

Akvarel malet af Anton van der Merwe - Starways Arts Centre - Hogsback.

 

Medlemsrejse til Sydafrika & Lesotho 30. oktober til 12. november 2011, 14 dage.

 

En helt anderledes rejse...

 

Baggrund.

AMATOLA FONDEN har nu eksisteret siden 2004. Gennem de senere år er vi gentagne gange blevet spurgt, om vi ikke kunne tænke os at lave en medlemsrejse til Sydafrika, dels for at besøge vore projekter i Eastern Cape, men også for at opleve andre dele af Sydafrika, end dem vi allerede kender til. Vi luftede derfor tanken mere konkret i foreningens nyhedsbrev, julen 2009 og bad om en uforbindende tilkendegivelse af, om der var interesse for en sådan tur. I løbet af få dage fik vi ikke mindre end 20 henvendelser. Da tilmeldingen sluttede måtte en lille halv snes skrives på venteliste.

Vi udbyder derfor turen igen i år med stort set det samme program som i 2010. Den vigtigste ændring er, at formandens særlige interesse for Sydafrikas historie får en mere beskeden plads i programmet (dog ikke mindre end der selvfølgelig bliver plads til et par gode historier undervejs). Ligeledes er der indlagt transport på hele turen. Rejsens udgangspunkt er East London. Det fører os gennem den østlige del af landet, nemlig Eastern Cape, den meget naturskønne provins: KwaZulu Natal og det lille uafhængige, meget fattige, men også betagende smukke kongerige, Lesotho. Samt naturligvis til besøg på vore projekter.

 

 

Mission.

Autentiske oplevelser er i højsædet. Dertil stræber vi efter at turen skal være både fornøjelig og interessant og lægger op til aktiv deltagelse. Således vil vi oppe på Hobbiton få lejlighed til at deltage i nogle af de aktiviteter som børnene på vore UPC lejre udsættes for og lærer af.

Også hos Dianas Graham forventes vi at arbejde kreativt og fysisk.

I Lesotho blander vi os aktivt med befolkningen i den lille landsby Malealea og får således et enestående personligt indtryk af livsvilkårene for dette fattige, men også stolte, kulturbærende bjergfolk.

I Durban vil vi forsøge at danne os et indtryk af tre store verdensreligioners (Kristendommen, Islamismen og Hinduismen) trosgrundlag og hvordan man praktiserer sin religion.

Deltagerne på turen vil hver få betroet en vigtig opgave, nemlig at bringe en lille rejsetaske indeholdende ”Petit Nord” børnetøj med til Hobbiton og Malealea.

 

Praktisk.

På Hogsback (vandrefugleparadiset) får I mulighed for at røre bisselæderet, idet man efter lyst og energi enten kan vandre ud til aktiviteterne eller blive fragtet rundt i vores moderne langtursbus. Aktiviteterne er engagerende, men de er ikke strabadserende. Og det er naturligvis helt frivilligt, hvad man vil deltage i.

I Malealea spadserer vi rundt i landsbyen under ledelse af lokale unge. Her kan bussen ikke komme frem. For de særligt interesserede vil der blive mulighed for en lille hestebåren udflugt til et spændende naturprojekt.

I Durban besøges henholdsvis en kristen katedral, en moské og et hindutempel. Medbring godt fodtøj, og udover bade- & sommertøj også: en trøje, en vindjakke og en lommelygte.

 

 

REJSENS HOVEDPUNKTER.

 

East London

Blue Lagoon, Indian Ocean, Velkomstdinner

 

Hogsback

Hobbiton, Eco Shrine Workshop, The Labyrinth, The Stairways Opera

 

Lesotho

Malealea, Skolegang, Historie, Kultur, Kunsthåndværk, Natur

 

Drakensberg

Enestående Bjerge, Storladen natur, Royal Natal Nat. Park

 

Valley of the Thousand Hills

Zulu Kultur, Dyreliv, Historie

 

Durban

Indisk Kultur & Historie, Golden Mile, Badeliv, Power Shopping, Jazz, Mærsk

 

Anywhere

Ib's dugfriske Sydafrika nyheder, morgensang + den daglige Sydafrika vits

 

 

REJSEPROGRAM - DAG FOR DAG.

 

1. dag, søndag. Afrejse fra Danmark.

Afrejse fra København eller Billund den 30. oktober 2011 til Frankfurt. Derfra videre til Johannesburg, hvor vi skifter til lokalflyet til East London. Ankomst allerede sidst på formiddagen.

 

  

Årets donation fra Jane Dencker Larsen af ”Petit Nord”s restkollektioner af børnetøj vil være pakket i billige plastiktasker ca. 2 kg. i hver. Bestyrelsen beder alle gæsterne medtage én taske hele vejen til Eastern Cape og senere aflevere halvdelen af tøjgaverne til Hobbiton og halvdelen hos Malealea i Lesotho. Tak.

 

2. dag, mandag. East London.

Vi ankommer til det skattede hotel: ”Blue Lagoon”, allerede ved 13 tiden. Efter lunch er eftermiddagen fri til afslapning, en lille middagslur på divaneseren eller måske en vandretur langs Det Indiske Ocean, der jo som bekendt ligger for vore fødder.

 

 

Festlig velkomstdinner i restaurant: ”The Highlander” kl. 19.30 .

 

3. dag, tirsdag. Fort Beaufort og skønne Hogsback.

Vi begiver os på vej nordpå mod dagens første rejsemål for at møde gamle venner i Fort Beaufort. Første stop bliver ved det lille museum, hvor museets leder: Mr. van Reensberg (i daglig tale bedre kendt som Mr. Moose) tager imod og viser rundt.

 

 

Senere skal vi besøge Martello tårnet, et klassisk fæstningsværk fra grænsekrigenes tid. Derfra går turen til Fort Beaufort Country Club, hvor vi beser de træer vi plantede der i 1997 og spiser frokost, måske udendørs med udsigt til golfbanen. Hogsback ligger ca. 50 km fra Fort Beaufort. På vejen derop passerer vi Fort Hare University, - det første og i mange år eneste universitet for den sorte befolkning. Nelson Mandela og Robert Mugabe er uddannet på Fort Hare.

 

 

Vi forventer at ankomme til Hogsback sidst på eftermiddagen. Hotel Arminel ligger i et naturskønt parkområde med idylliske stråtækte huse, der hver rummer 2 dobbeltværelser med udgang til enten en lille haveterasse eller et trædæk i højderne. Kl. 19.30 venter en stor buffetdinner i hotellets smukke restaurant.

 

4. dag, onsdag. Hobbiton.

Kl. 09.00 vandrer vi (eller kører) af sted mod Hobbiton (2 km). Josh Onsdag har tilrettelagt et heldagsprogram, der giver os lejlighed til at prøve noget af det samme som børnene oplever på UPC lejrene. Når vi husker på at et af Josh´s pædagogiske synspunkter er: ”At det skal være sjovt og trygt” at deltage i aktiviteterne, ja – så ved jeg, at det bliver en rigtig fin dag, hvor vi ved ”learning by doing” får viden om, hvad vore små underprivilegerede slumbørn lærer på naturlejrskolen.

 

 

 

Vi skal team-builde og lege. Og udover aktiviteterne kan vi glæde os til små ”sidegevinster”, for eksempel traditionel Bobotie og en Castle håndbajer til frokost, en ”sundowner” et højtbeliggende smukt sted ved solnedgang og en Boer Braai til farvel.

 

5. dag, torsdag. Eco Shrine / Diana Graham.

Hovedoverskrifterne på dagens program er: Kunst og Natur. Kl. 09.00 går vi (eller køres) ad en direkte sti fra Arminel op til Diana Graham og The Eco Shrine.

 

 

Her er der tilrettelagt et program, hvor vi i mindre grupper under Dianas ledelse prøver at skabe kunstværker af forhåndenværende naturmaterialer. Måske lader vi os inspirere af de traditionelle bush mans paintings og af Dianas universelle livsfilosofi. Hele hendes univers stilles til vores afprøvende rådighed. Det samme gør hendes paradisiske have, hvor hver en krog kan bruges til en doven middagssøvn i græsset. Eller lidt strejfning på egen hånd efter indtagelsen af en herlig hjemmelavet lunch med hjemmebagt.

 

 

På vej hjemad fra Diana besøger vi et par af Hogsbacks berømte haver, nyder forårsfloret og får en god havesnak med ejerne. Aftensmaden spiser vi sammen på Arminel.

 

6. dag, fredag. The Labyrinth at the Edge.

”The Edge” lodgen er navnkundig langt ud over Hogsback. Derhen begiver vi os fra morgenstunden. En stærk kunstnerisk og spirituel oplevelse venter. I lodgens baghave findes et andet af Hogsbacks store markante naturkunstværker, nemlig ”The Labyrinth”. Labyrinten er 29 m i diameter og består af 11 cirkler. Grundformen er en kopi af en 1300 tals labyrint i Chartres Katedralen i Frankrig. Labyrinten har en omkreds af 91 m og stilængden er i alt 700 m.

 

 

Forud for turen ind til Labyrintens centrum forberedes sindet på, at en harmonisk og spirituel oplevelse forestår. Ur og telefon lægges i depot, kroppen ”blødgøres” gennem små afslappende øvelser og der mediteres en stund. Stedets stilhed inspirerer til sagtmodig pilgrimsfærd mod målet: Labyrintens hjerte. Her kan man efter lyst og temperament:

1. glæde sig over at have fundet vejen til centrum

2. bede en lille ydmyg bøn

3. forsøge at finde ud igen med bjergmassivet uforglemmeligt på nethinden.

 

Efter Labyrinten er der fælles frokostspisning i ”Tea-Thyme Cafe”. Og så er resten af eftermiddagen til egen rådighed, måske til at besøge andre kunstnere på Hogsback (kort og adresser udleveres). Gæster er mere end velkomne. Men ikke i store grupper. Så vi slår måske følge i mindre grupper, eller snuser rund på egen hånd. Efter smag og behag. For de mere vandringsglade kunne en hike være en mulighed. Der er anlagte ture fra 3 til 20 km. igennem Yellow Wood skov fuld af myriader af fugle, aber og pittoreske vandfald.

 

 

Om aftenen, vores sidste hos vore venner i bjergene, har vi arrangeret et unikt farvel. Vi har arrangeret en særforestilling af Starway Art and Opera Centre, der har sit udspring på Hogsback under kunstnerisk ledelse af den internationalt anerkendte sopran Gwyneth Lloyd. Gwyneth er altermater bag den første sorte xhosaopera ”The Moon Prince”, komponeret over en ældgammel fabel. Vi håber, at kunne tilbringe et par ”dinner hours” i selskab med truppen, der synger alt fra Mozart til Barber Shop Harmony og Porgy and Bess. Måske i haven med en plaid ved Arminel.

 

7. dag, lørdag. En route til Lesotho & Malealea.

Så tager vi afsked med Hogsback. Vi begiver os ad stenet vej nordpå fra morgenen af. I udkanten af skoven ligger det romantiske ”St. Patrick of the Hill Chapel” – et meget populært sted at blive gift. Vi værdiger kapellet et blik og fortsætter ad ”the gravel road” til Catchcart. Herfra er der asfaltbelægning og gode brede veje indtil vi sidst på eftermiddagen når til Malealea i Lesotho. Undervejs gør vi holdt i Aliwal North for at spise frokost på ”SPUR”: en populær koncept- restaurant med en farverig, smagløs indretning. .

 

 

Vi er nu på vores tidligere hjemegn og har inviteret en ENORMT stor mand, nemlig vores revisor: Rian Koekemoor, til ½ times juicy kæmpe burger med frites. En klassiker på SPUR, der dog også byder på noget så grønt som ” a walk in the salad valley”. Den tager Rian med garanti ikke!

Efter en enten solid eller let frokost går turen videre nordpå. Et par timer senere når vi grænseposten ”Van Royenshek” og kører ind i Lesotho. Fra grænsen og frem til byen Malealea er der ca. 90 km. Vi forventer at være fremme sidst på eftermiddagen, hvorefter vi indlogeres i traditionelle Rondavels (stråtækte hytter) der ligger i for- bindelse med Malealea Lodge.

 

 

Hytterne er rummelige og har toilet med bad. Det er ikke first class, men det er rent og pænt. Og usædvanligt. Smukt, smukt. Vi ”settler” ind og pakker nødtørftigt ud, før vi atter mødes og spiser sammen. Og senere synger små Basotho børn for os under stjernerne, der i dette lud fattige land, funkler lige så klart som lyste de i velstand.

 

8. dag, søndag. ”Lesotho i en Nøddeskal".

”Lesotho in a Nutshel”, så enkelt beskrives Malealea i værker om landet. Vi får her en helt enestående mulighed for at lære et lille Basotho samfunds sæder, skikke og kultur at kende. Vi opdeles i mindre grupper, der i selskab med en lokal guide går på opdagelse i området. Turen vil bl. a. omfatte et besøg på en lille skole og på et museum med Basotho etnografika. Vi møder også en heksedoktor (sangoma), der gerne tager gæsterne i konsultation. Han stiller i givet fald en diagnose og ordinerer den rette urtemedicin. Man kan også blive spået, hvis man er til det. Blot stik labben frem.

Under landsbyvandringen møder vi den gæstfrie lokalbefolkning og inviteres indenfor i deres private hytter og små helt nødvendige nyttehaver.

 

 

Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at komme på ponytrekking, en tur af et par timers varighed i omegnen af Malealea. Her vil vi møde en interessant personlighed, en sort farmer der er en sand foregangsmand for lokalsamfundet. Ponyerne er små og stærke, men meget fredsommelige heste, der kan rides, selvom man ikke har ride erfaring. Er man lidt usikker, kan der hyres et barn til at gå ved siden af og holde i tøjlerne. Eller man kan lade hesten blive og vælge ”fodslaw” i stedet for trav. Eller slet og ret vegetere og suge til sig. Om aftenen underholder unge Sothoer med musik og dans.

 

9. dag, mandag. Hovedstaden Maseru & Golden Gate National Park.

Der er ikke meget hovedstadspræg over Maseru. Der er kun få seværdigheder eller smukke bygninger. En af attraktionerne er begge dele på samme tid. Det er ”The Mokorotlo” – en bygning der har form som den klassiske Basotho hovedbeklædning: Mokorotloen. Vis a vis Mokorotloen ligger en butik hvor man kan købe fine eksempler  på lokalt kunsthåndværk, for eks. flet i smuk æstetik og uldtæpper af høj kvalitet.

 

 

Hvis vejret er til det afslutter vi besøget i Maseru med en udendørsfrokost på landets bedste hotel: ”Lesotho Sun”. Forvænte turister vil måske undre sig lidt over, at Sun kan være karakteriseret som et luksushotel. Vi ville nok snarest betegne det som et mellemklasse sted, men omgivelserne er ganske kønne og maden er, manglen på fødemidler taget i betragtning, helt OK.

Efter frokost går turen atter nordpå mod grænseovergangen: Caledonspoort. Tæt ved grænsen ligger byen Leribe, hvor vi gør et lille holdt og kigger en gang på ”Major Bell Tower”, bygget af englænderne under kolonitiden.

Tilbage i Sydafrika sættes kursen mod Golden Gate National Park, hvor vi indlogeres på Golden Gate Hotel, der er fantastisk smukt beliggende i selve nationalparken. Glæd jer til en skøn indkvartering og middag.

 

10. dag, tirsdag. Golden Gate & Royal Natal National Parks + Durban.

Dagens rejse går gennem nogle af verdens mest særprægede og smukke bjerglandskaber. Naturelskere fra hele verden kommer rejsende til Drakensberg, spænder støvlerne på og begiver sig ud på dagslange vandringer og nyder den rene luft og ensomheden i den enestående natur.

 

 

Vi vil dog lade os fragte rundt til de allersmukkeste udsigtspunkter i Golden Gate National Park. Vi skal bl.a. besøge en ”gribberestaurant” og ”The Basotho Village”.

 

 

 

Frokosten nydes senere på terrassen ved hotel ”Mont aux Sources”, hvorfra vi har den allersmukkeste udsigt til det særprægede bjergparti: Mont aux Sources (betyder ”Kildernes bjerg”). Her udspringer ikke mindre end tre af Sydafrikas store floder: Orange river, Tugela river, og Vaal river. Så går turen sydpå og snart kører vi ind Kwa Zulu Natal provinsen. Kwa Zulu Natal kaldes Sydafrikas have. Vi kører ad naturskønne veje gennem det frodige land, og når, efter et lille stop ved mindestenen på det sted hvor Winston Churchill blev taget til fange under Boerkrigen, frem til ”The Midlands”.

Ad den berømte ”Midlands Meander” rute veksler smukke gamle huse med fredfyldte landskaber og kunstnerkolonier med gamle autentiske kroer.

 

 

Vi stopper et kønt sted og får os en god kop eftermiddagskaffe og tager os tid til at slentre lidt rundt og kigge på bygninger og kunsthåndværk. Og så af sted mod Det Indiske Ocean og millionbyen Durban.

 

 

Forventet ankomst til Durban sidst på eftermiddagen. Og nu venter ganske anderledes oplevelser. Vi indlogeres på rejsens sidste hotel, og mødes efter en grundig udpakning til en drink før middag.. Havet ligger lige ved. Det samme gør byens pulserende hovedstrøg, med anderledes nye lyde og fremmedartede dufte fra sammenbragte kulturer gennem tiderne.

 

11. dag, onsdag. Durban eller (nyt afrikansk navn): EThekwini.

Durban med godt to mio. indbyggere har ubestridt Afrikas største og vigtigste havn. Det meste gods til indlandene syd for Ækvator fragtes videre via havnen i Durban, hvor den største spiller er Mærsk. To kulturer har i høj grad sat deres præg på byen. Det er englænderne og inderne. Byen er opkaldt efter en engelsk guvernør: Viscount D´Urban. Mange smukke bygninger i engelsk stil præger bybilledet, mens de mest iøjnefaldende stiltræk er skabt af inderne, hvoraf der lever mere end 1 mio. i KwaZulu Natal.

 

  

 

Nord for havnen ligger ”Afrikas Riviera” strandområdet ”The Golden Mile”, hvor vores hotel ligger på The Beach Front. Kysten og havbunden består af det fineste strandsand og vandet er jævnt hen en 26-28 grader varmt. Så husk lige badetøjet. .

Durban byder på mange interessante oplevelser og aktivitetsmuligheder, så mange at man slet ikke kan komme om ved dem alle. Vi har derfor tilrettelagt en fælles sightseeing tur i vor egen bus, der vil køre os rundt til nøje udvalgte seværdigheder i den spektakulære storby.

Turen starter kl. 9 og forventes at vare ca. 5 timer inkl. en frokostpause.

 

  

 

Resten af dagen har I mulighed for at udforske byen på egen hånd og kan her med fordel benytte et det meget velfungerende bussystem eller billige taxaer, evt. apostlenes heste eller de farverige rickshaws. Et heldagskort til busserne koster kun R 10.

Men eftermiddagen kan også bruges i bølgen blå eller til en spadseretur langs strandpromenaden. Aftenen er den eneste på egen hånd, efter en lang indholdsmættet og spændende dag.

 

12. dag, torsdag. Valley of the Thousand Hills, Zulukultur, Indisk tempel.

Vi starter fra morgenen på en kortere tur ud af Durban. 30 km mod NV venter en stor naturoplevelse, nemlig ”Valley of the Thousand Hills”. Midt i det særprægede landskab ligger: ”PheZulu Village”. Her tager Gasa klanen imod gæster i den centrale rondavel, hvor de fortæller om zulukulturen og underholder med fantastisk sang og danseglæde. .

 

 

Lunchen, der består af en traditionel Zuluret, spises i PheZulu Croctilian Restaurant. Udsigten fra restauranten er ubeskrivelig.

Efter frokost besøger vi stedets terrarium, hvor alskens giftige og ugiftige slanger kan beses. I krokodilleparken lever egestamme tykke krokodiller. Vi kan ved selvsyn erfare, om påstanden om krokodiller, ”at når allerynkeligst de græder, de allersnarest folk opæder” er helt rigtig, idet dyrepasseren, kun udrustet med en kraftig kæp, drister sig ned i krokodillegraven og udfordrer de kæmpestore rovdyr. (Indtil nu er han sluppet godt fra sit dumdristige foretagende, men, men…)

Senere på eftermiddagen skal vi ud på en ”minisafari” i åbne 4 x 4 trucks. Hvis vi er heldige får vi blandt andet disse dyr at se: Blesbok, Impala, Wildebeast, Zebra, Giraf, Los, Bush Buck, Duiker og Bush Pig.

Præsident Zumas herostratisk berømte privatbolig ligger i Valley of the Thousand Hills. Vi kører ad den nyanlagte vej forbi området og undersøger lige om de er blevet færdige med de store anlægsarbejder (se gerne omtale i IBS NEWS – julebrevet 2010).

På vejen hjemad besøger vi et stort Hindu tempel, hvor vi orienteres om mange inderes religion og en brøkdel af deres mangfoldige guder. Om aftenen skal vi fornøje os med en spændende indisk dinner på en traditionel restaurant på strandpromenaden.

 

 

 

Efter middagen kan jazzentusiaster følges med formanden og assistenten til Durbans førende jazzhouse, der ligger i nabolaget til vores hotel.

 

13. dag, fredag. Maersk, Orkideer, Gateway Mart og hjemad.

Sidste dag i Sydafrika indledes med et besøg på Maersk Shippings kontor ved havnen i Durban. Mærsk er den dominerende operatør på det sydlige Afrikas største havn. Herfra importerer og eksporterer Sydafrika og de sydøstlige indlande deres varer til resten af verden.

 

 

 

Udover en kop formiddagskaffe får vi en interessant orientering om vort danske verdensfirmas virksomhed. Så af sted fra ”big business” til egen ”blød business”.

Vi skal på en lystvandring i Durbans Botaniske Have. Stedet er berømt for især to ting, - en orkidéhave og en ”følehave”. Vi slentrer i ro og mag gennem det smukke parkanlæg og nyder måske en forfriskning ved traktørstedet.

 

 

 

Så går turen ellers nordpå til badebyen Umhlanga. Vi kigger os lidt om og ender i det imponerende shopping center: ”Gateway”. Her kan man gøre de sidste indkøb og spise sin frokost på en af de utallige gode restauranter.

Midt på eftermiddagen skal vi af sted mod lufthavnen. Herfra starter hjemrejsen med et lokalt fly til Johannesburg, hvor vi boarder jumbo-jetten til Europa først på aftenen. Vi sover forhåbentligt behageligt undervejs. Efter en ”Late Dinner” og en flyversjus.

 

14. dag, lørdag. Hjemme igen.

Ankomst til Frankfurt næste dags morgen. Så skifter vi igen til mindre fly og når vor hjemdestination, København eller Billund op af formiddagen. Her skilles vi så og begiver os i hver sin retning fuld af fælles gode minder.

 

 

 

Leonardo da Vinci citeres for at have sagt: ”En veltilbragt dag bringer en lykkelig søvn”. Analogt tror vi, at vore 14 veltilbragte dage vil få jer til at slumre ind lørdag aften, trætte, med et saligt smil på læben.

 

 

  

Solen skinner ikke altid i Sydafrika. Men selvom regnen siler ned skinner smilene fra en skyfri himmel. Her to situationer fra medlemsrejsen i 2010.

 

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER.

 

Forsikring & sygdom.

Vi gør opmærksom på, at medlemsrejsen gennemføres i malariafrie områder. Der kræves derfor ingen forebyggende medicin mod sygdommen. Vi anbefaler dog, at man undersøger sine vaccinationer m. h. t. stivkrampe og difteri.

Vi gør endvidere opmærksom på at det gule sygesikringsbevis ikke gælder i Sydafrika. Der SKAL tegnes en særskilt sygerejseforsikring. Se venligst tilmeldingsseddelen på næste side. .

 

Priser & betingelser.

Rejsens pris ved indlogering i delt dobbelt værelse: 19.500 kr.

Tillæg for enkeltværelse: 2.900 kr.

Afbestillingsforsikring (4 % af 17.800 kr.): 780 kr.

Sygeforsikring: AIG-sølv (standarddækning): 500 kr.

Sygeforsikring: AIG-guld (superdækning): 840 kr.

 

Rejsens pris inkluderer følgende:

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet pga. uforudseelige hændelser både før og under rejsen.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

MARGRÉ & CO.

Marselisborg Alle 30 C, 8000 Århus C

Tel. 6066 9984  Email: ib@margre.dk

 

Tilmelding til

AMATOLAS MEDLEMSREJSE TIL SYDAFRIKA & LESOTHO

i perioden fra 30.10 til 12.11.2011

 

Tilmeldingsseddelen samt depositum og evt. afbestillingsforsikringsgebyr sendes til MARGRE & CO på ovenstående adresse.

 

Fulde navn (e) iflg. Pas: _______________________________________________________________________

 

Gade og nr. ________________________________________________________________________________

 

Postnr.___________By_______________________________________

 

Telefon nr.___________________________ E mail__________________________

Logiform: Dobbeltværelse______ Enkeltværelse_______ (+ 2.900 kr.)

 

Afbestillingsforsikring (frivillig), 780 kr. Ja ________ Nej __________

 

Rejseforsikring: AIG-guld – 840 kr. _________ AIG-sølv – 500 kr._____

 

Depositum: 3.000 kr. per person (+ evt. afbestillingsforsikring, 780 kr.) bedes indbetalt på én af flg. måder: (sæt kryds)

 

Bankoverførsel: NORDEA, kontonr. 2211 – 5497 142 247    ___________

Check: Direkte til MARGRÉ & CO                                          ___________

Giro: Konto nr. 8286 6248                                                       ___________

 

Dato:______________ Underskrift:_____________________________

 

PRINT TILMELDINGSKUPONEN HER